Anmäl frånvaro!

Det är viktigt att du sjukanmäler ditt barn varje morgon senast kl 8:00.
Om ditt barn inte är anmält och inte kommer till första lektion, kommer det att automatiskt skickas hem ett mejl till vårdnadshavares mejladress. Du kan sjukanmäla på fyra sätt:

• Tel svarare: 08- 50840490

• SMS - Skicka barnets personnummer till 073-0121740. Klart!

1.Skriv barnets personnummer: ÅÅMMDD-NNNN
    2. Skicka till nummer: 073-0121740
    3. Observera att du inte får något bekräftelse-SMS om du gjort rätt - bara om du gjort fel.

Vill du frånvaroanmäla del av dag gör du så här:
    1. Skriv barnets personnummer: ÅÅMMDD-NNNN
    2. Skriv mellan vilka klockslag direkt efter personnumret i formatet: TTMM-TTMM. Exempel:  012345-6789 0800-1030 (OBS: Om du skickar ditt SMS senare än kl 12.00 påförs frånvaron till nästkommande dag)
    3.Skicka till nummer: 073-0121740

För att frånvaroanmälan via SMS eller mobilapp ska fungera måste ditt mobilnummer vara registrerat i skolwebben. Det gör du själv om du har en inloggning, annars mejlar du ditt nummer till barnets mentor så läggs ditt nummer in.

• Frånvaro via en mobilapp - Appen finns för IOS (Iphone) och Android. (OBS Windows Phone fungerar tyvärr ej efter den senaste uppdateringen!). Ladda ner appen Anmäl frånvaro Stockholm. Appen genererar sedan ett sms som skickas till Stockholms skolwebb. Mer information hittar du på Stockholms stads webbplats.

• Skolwebben (kräver e-legitimation)

Olika supportguider och blanketter hittar du här