Gymnasiemässan 2016, 20-22 oktober i Älvsjö

Att välja till gymnasiet är ett stort steg och inte alltid så lätt. Det finns nästan hur många utbildningar och program som helst att välja på. Kanske vet du redan vilket program och vilken skola du ska välja. Eller så vill du veta mer innan du bestämmer dig.

Vi hälsar vårdnadshavare och elever från högstadiet och andra intresserade, varmt välkomna till Gymnasiemässan 20-22 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Här finns möjlighet att träffa representanter, lärare och elever från alla gymnasieskolor i Stockholm såväl som kunniga studie- och yrkesvägledare i vår SYV-monter. Vi hoppas på detta sätt kunna informera och ge inblick i det stora utbud av utbildningar och program som finns. Varje skola ställer ut med egen mässmonter. Missa inte chansen att ställa frågor och samla information!

Gymnasiemässan är ett komplement till alla andra aktiviteter inför gymnasievalet såsom skolornas Öppna Hus. Tidigare Gymnasiemässor har varit mycket lyckade och uppskattade både av besökande elever och utställande gymnasieskolor. Många elever på gymnasieprogrammen är engagerade i förberedelserna för mässan och kommer att medverka under de två dagarna. Mötet och dialogen med eleverna som ska söka till gymnasiet är en viktig del på Gymnasiemässan.

Läs mer om olika gymnasieskolor och deras Öppna hus i länken valet är ditt