Inlästa böcker för elever

Hej föräldrar!

Här kommer lite kort information från specialpedagogerna på Åsö. Vi har ett abonnemang hos inläsningstjänst som tillhandahåller inläst material (de flesta skolböcker och en del skönlitterära böcker) för elever som behöver det. Numera finns det en app att ladda ner för iphone och android. Den kan då även användas på ipads . Det innebär att eleven kan ha sitt inlästa material med sig genom att ladda ner ”böcker” till sin bokhylla i telefonen. Appen ( inläsningstjänst) är gratis. Det går även att ladda ner ljudfiler till sin dator. Vi kommer att i samråd med mentorerna lägga upp konton för de elever som behöver.

Om du vet med dig att detta vore bra för ditt barn, kontakta oss så ordnar vi ett konto till er!

Bästa hälsningar Specialpedagogerna på Åsö grundskola

Kerstin Vegeborn: kerstin.wegeborn@stockholm.se