Studie- och yrkesvägledare

Anna Einarsson arbetar som studie- och yrkesvägledare på Åsö grundskola och har hand om alla frågor gällande studier, som till exempel gymnasievalet, prao, ansökningar eller språkvalet. Hon har sitt kontor i rummet bredvid expeditionen på plan 2 och ni når henne enklast via mejl eller genom att söka upp henne på rummet.

Elever i grundskolan har tillgång till studie- och yrkesvägledare för vägledning inför val av framtida utbildnings- och yrkesverksamhet. Vi hjälper alla elever som går i nian med valet inför gymnasiet. All tänkbar information finns på Stockholms officiella gymnasiesajt www.gyantagningen.se. Bra information finns även på Skolverkets www.utbildningsinfo.se

Gymnasieintagning
En preliminär intagning görs senast 15 februari och baseras på höstbetyget. Om du vill prata mer om gymnasievalet eller känner att du vill ha hjälp med vägledning så kan du vända dig till mig!

Antal: 1

• Photo of Anna Einarsson

Anna Einarsson

Befattning:

Hej! Jag heter Anna och är studie- och yrkesvägledare. Om du har funderingar kring dina studier, de nuvarande här på skolan eller på gymnasiet, så är du välkommen till mig! Det kan röra sig om en liten fråga, t.ex: När har jag PRAO? Kommer ett betyg som sätts första året i...

E-post:
    Telefon: