Sommarhälsning från oss på Åsö grundskola

Sommaren står för dörren och ett långt och skönt sommarlov väntar. Nu är det bara några dagar kvar på det här läsåret och skolan sjuder fortfarande av aktiviteter.

I förra veckan gick den traditionsenliga balen av stapeln, på Münchenbryggeriet. Förväntningarna var som vanligt höga och det blev en mycket lyckad kväll, värd att minnas, när våra elever nu går vidare mot nya äventyr och utmaningar på gymnasiet.

Denna vecka har Elevrådet anordnat en filmfestival tillsammans med bild-och musiklärarna för hela skolan och sedan har åk 9 haft en volleybollturnering i idrottshallen.

Efter avslutningen kommer personalen på skolan att utvärdera läsåret och planera för ett nytt innehållsrikt och spännande år. Vi fortsätter utveckla arbetet kring elevernas lärande.
Vi har i vår tre blivande pensionärer på skolan: Danièle, Agnetha och Anneli. De tackas av nu till sommaravslutningen. Valentina och Eriqa börjar jobba igen till hösten efter sin föräldraledighet.

Vi önskar alla elever i åk 9 lycka till på gymnasiet och alla er andra i blivande åk 8 och åk 9 ser vi fram emot att träffa 16/8 13.00!

All personal på Åsö grundskola önskar er, alla elever och föräldrar, en riktigt skön sommar!

Mike Saphir rektor
Christina Lindgren bitr rektor