Skolfakta

Antal: 14

• Elevhälsan

Elevhälsans mål är att:

skapa en så positiv lärandesituation som möjligt för eleven. Elevhälsan är främst förebyggande och hälsofrämjande så att elevernas utveckling mot utbildningens mål stöds.

• Inställt föräldramöte

Sjuornas föräldramöte på tisdag den 25 augusti samt åttornas och niornas på torsdag den 27 augusti är inställda pga Covid-19.

Föräldramöten kommer att genomföras digitalt nästa vecka. Mer information kommer snart.

• Pedagogik

på Åsö grundskola

Vårt arbetssätt och vår samverkan måste hela tiden utvecklas för att möta ett samhälle i förändring. Det är viktigt att ständigt utvecklas och ta till oss nya utmaningar med ett positivt förhållningssätt. Att bli en skola i världsklass är en självklar vision för oss på Åsö Grundskola!

• Om skolan

Åsö Grundskola är en 7-9 skola vid Götgatan nära Skanstull.

• Information om skolplattformen

Varför en skolplattform?
    Stockholms stads vision är att år 2040 vara en stad för alla. Skolplattformen är ett viktigt digitalt stöd för att bidra till en bra skola för alla, där alla får möjlighet till att utveckla digital kompetens. Det är därför viktigt att skolplattformen utvecklas löpande.

• Värdegrund

Omtanke och trivsel är Åsö Grundskolas ledord i vårt arbete med barn och ungdomar.

Åsö grundskola
    Expedition