Ny rektor på Åsö grundskolan

Linda Barneaud heter jag och är ny rektor på Åsö Grundskola sedan januari 2019.

För mig är grunden i en skola att trygghet och utbildning krokar arm. Samverkan mellan hem och skola är en förutsättning i en välfungerande skola och jag tror på ett elevnära ledarskap där en stark värdegrund förstärker och genomsyrar skoldagarna.

Inledningsvis skapar jag mig nu en bild av Åsö genom dialog med elever och pedagoger och ett stort fokus på det interna arbetet. Jag kommer bl.a se över systematiken, dokumentation och hur vi arbetar med undervisning och trygghet.

Mitt första möte med alla pedagoger på Åsö har varit mycket positivt och det finns ett mycket stort engagemang för Åsös elever och utveckling!

En god dialog med vårdnadshavare är mycket viktigt och jag ser fram emot att få möta er på de öppna Skolråd jag kommer hålla i senare under våren!

Linda Barneaud

Rektor Åsö Grundskola