PM till elever (årskurs 8) och vårdnadshavare inför skidresa till Romme

Torsdagen den 15 februari kommer alla elever i årskurs 8 åka på en skidresa till Romme. Därför är elevens val-lektionerna inställda.

Om någon elev har egen skidutrustning eller snowboard får hen självklart ta med sig detta. Det är hjälmtvång under dagen.

Skolan bekostar skidhyra (ej snowboardhyra), pjäxor, hjälm, stavar, liftkort och bussresa. Vårdnadshavare är ansvariga för en matsäck som räcker för hela dagen. All skidhyra sker tillsammans med respektive idrottslärare, senast 2 veckor innan avfärd. Eleverna kommer få skriva in sin längd, vikt, skostorlek och ålder, för att få ut rätt utrustning under dagen.

Vi kommer arrangera skidskola för nybörjare under dagen för de elever som inte har någon erfarenhet av skidåkning.

Kläder för dagen går idrottslärarna igenom med eleverna under lektionstid. Vi vill att ni vårdnadshavare ser till att era barn har kläder för väder.

Mer info finns på www.rommealpin.se
Vid frågor: kontakta elevens idrottslärare.
Tider: Samling (klassvis) på skolans innergård kl 06:45.
Bussen avgår kl. 07.00 från Åsö grundskola.
Bussen ankommer till Åsö grundskola ca 19.00
Med hopp om en härlig dag!
Lärarna i idrott och hälsa,
Johan, Johanna och Sofia